Flakkesestraat 134b, 3083CH ROTTERDAM

VERHUURD

Omschrijving

Gelegen in Rotterdam ligt dit karakteristieke 3-kamer appartement in de Flakkeesestraat. Het appartement heeft een woonoppervlakte van circa 50 m2, is gebouwd in 1940 en heeft een energielabel D.
Uniek wonen in Rotterdam. Dat kan goed in deze buurt. Flakkeesestraat 134-B is gelegen in de buurt Carnisse. Dit is een kindvriendelijke buurt met relatief veel gezinnen. De buurt heeft naar verhouding veel jonge inwoners van tussen de 25 en 44 jaar. Verder is het een betrekkelijk rustige buurt gekeken naar de bevolkingsdichtheid.
De woning is goed bereikbaar met veel voorzieningen in de buurt. Gesitueerd op fietsafstand van het centrum van Rotterdam, loopafstand van een supermarkt en loopafstand van een treinstation. Daarnaast is de dichtstbijzijnde uitvalsweg in de nabije omgeving op slechts 2 minuten rijden.
Indeling: de woning bestaat uit drie kamers waarvan twee slaapkamers. Daarnaast is er een badkamer en een apart toilet te vinden in de woning.

De woning is uitermate geschikt voor 01 iemand of een stel, echter niet voor woningdelers of ZZPérs.
beschikbaar: 01 januari 2023.

De bezichtigen willen we plannen op 10 november 2022 vanaf 15.00 uur tot 16.30 uur. Graag ontvangen wij voorafgaand aan de bezichtig graag de gebruikelijke gegevens: kopie paspoort. salarisstrook, arbeidsovereenkomst, beschrijving van u zelf en de werkzaamheden

Kenmerken

Status:
Verhuurd per jaar
Huurprijs per maand:
€ 1150,-
excl.
Adres:
Flakkesestraat 134b
Postcode:
3083CH
Plaatsnaam:
ROTTERDAM
Type woning:
Appartement
Aantal kamers:
Aantal slaapkamers:
Woonoppervlakte:
50 m²
beschikbaar:
2022-07-27
Extra's:
Gestoffeerd
Gemeubileerd
Tuin
Balkon / dakterras
Parkeergelegenheid
Lift
Garage
Schuur / berging
× Hoe kan ik je helpen?